.

BREEZE HOUSE

The feedback of Sketch Design 1 was that the house was too industrialist and that a softer home was wanted.

The owner was also keen to build the 'architectural' elements himself to save money and utilize he and his fathers skills. 

The home became an exercise in responding to the site with a simple form, and allowing for the external timber elements to be built by the client. the simple buildings form would keep the cost down as an extra bedroom was also requested

SKETCH DESIGN 2

DESIGN STAGES

PERGIAN BREEZE
Sunshine Coast
GROUND FLOOR PLAN
WESTERN SHADING DOORS
WESTERN SHADING DOORS
BIRDS EYE VIEW
OWNERS ACCESS THROUGH ACOUSTIC SCREEN 
DRIVE WAY
PEDESTRIAN ACCESS FROM STREET
yellow trace-01.jpg

WALK STUDIO | BUILDING DESIGNERS

Sunshine Coast / Noosa 

12 William Rd. Eumundi

SUNSHINE COAST

QLD. 4562